Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άνοιξαν σπίτι αστυνομικού και του πήραν το όπλο ενώ κοιμόταν
Εναντίον του αστυνομικού θα ασκηθούν διοικητικές κυρώσεις για πλημμελή φύλαξη οπλισμού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο σπίτι αστυνομικού εισέβαλαν διαρρήκτες στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, αφαιρώντας, μεταξύ άλλων, ένα υπηρεσιακό πιστόλι. Αναλυτικότερα, άγνωστοι εκμεταλλεύτηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου το γεγονός ότι το σπίτι του αστυνομικού είχε ένα ανασφάλιστο παράθυρο, με αποτέλεσμα να εισβάλουν στο εσωτερικό του διαμερίσματος.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι διαρρήκτες απέσπασαν μετρητά, αντικείμενα αξίας αλλά και ένα σακίδιο πλάτης, στο εσωτερικό του οποίου βρισκόταν το υπηρεσιακό πιστόλι του αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της διάρρηξης ο αστυνομικός κοιμόταν και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί όταν ξύπνησε.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής. Οι αρμόδιοι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες δεν γνώριζαν την επαγγελματική ιδιότητα του θύματος. Τέλος, εναντίον του αστυνομικού θα ασκηθούν διοικητικές κυρώσεις για πλημμελή φύλαξη οπλισμού.
Στη σκιά αμφιβολιών για την πυρασφάλεια των καθισμάτων στα τρένα - Μυστικότητα από τη ΡΑΣ
Χανιά: Στη ΜΕΘ 3χρονο κοριτσάκι - Έφερε υποσκληρίδιο αιμάτωμα και μώλωπες από χτυπήματα
Final Four 2026: Ατελείωτο χάος με εισιτήρια φίλων του Ολυμπιακού - Υπαρκτό το σενάριο αλλαγής ώρας των ημιτελικών
Λάβρος Σαμαράς στη Βουλή: Πόσο πια θα εξευτελιστούν οι θεσμοί, τι φοβάται ο Μητσοτάκης;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



