Δικηγόρος Μίχου: Η Δημοκρατία επιβάλλει την ύπαρξη κομμάτων έστω και ακραίων αντιλήψεων
«Οι πολιτικές πεποιθήσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές» τόνισε ο δικηγόρος του πρώην βουλευτή
Σε λίγη ώρα ολοκληρώνονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης για τα ελαφρυντικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Μετά τον συνήγορο του Νίκου Μιχαλολιάκου πήρε το λόγο ο συνήγορος του Νίκου Μίχου.
«Η Δημοκρατία επιβάλλει την ύπαρξη κομμάτων έστω και ακραίων αντιλήψεων. Επι παραδείγματι το ναζιστικό κόμμα στη Γερμανία είναι νόμιμο. Κανείς δεν είπε ότι είναι παράνομο επειδή λέει οτι είναι κατά των Εβραίων. Οι πολιτικές πεποιθήσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές» ανέφερε ο συνήγορος του Νίκου Μίχου.
Διαβάστε ακόμη
Ειρωνείες Τραμπ στους Ευρωπαίους για τα Στενά του Ορμούζ: «Για 40 χρόνια σας προστατεύουμε και δεν θέλετε να εμπλακείτε;»
Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
Έκκληση της μητέρας του Κλεομένη: «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί»
Το Grand Canyon του Ατλαντικού: Επιστήμονες έχουν απάντηση για το σύμπλεγμα 500 χλμ. στον βυθό του ωκεανού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



