Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον αστυνομικό αδερφό του
Πώς συνέβη η τραγωδία στον Πειραιά με τα δύο αδέρφια, αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγωδία που δεν τη χωρά ανθρώπινος νους στον Πειραιά, όπου αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πυροβόλησε - εκτός υπηρεσίας - κατά λάθος και τραυμάτισε θανάσιμα τον - επίσης αστυνομικό - αδερφό του.
Τα δύο αδέλφια, ηλικίας 21 και 25 ετών, βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι τους στον Πειραιά. Κάποια στιγμή και ενώ ο 21χρονος περιεργαζόταν το όπλο του, αυτό εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 25χρονο αδερφό του. Ο 25χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σήμερα Κυριακή, ξημερώματα, άφησε την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στο τραύμα που έφερε στο κεφάλι.
Οι δύο νεαροί είναι ειδικοί φρουροί και υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ζούσαν μαζί σε διαμέρισμα στον Πειραιά και ήταν ιδιαιτέρως αγαπητοί στους συναδέλφους του που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.
Τραμπ: «Ο Ζελένσκι δεν έχει τίποτα μέχρι να το εγκρίνω εγώ» - Τι είπε για τη συνάντησή τους
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ιαπωνία: Πύρινη κόλαση από καραμπόλα 50 οχημάτων – Ένας νεκρός και 26 τραυματίες
«Ζεσταίνουν» τις μηχανές οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Νέοι αποκλεισμοί το Σάββατο
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα: Με Μαραβέγια, Μόρφη και εντυπωσιακό drone show υποδέχεται η Αθήνα το 2026
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



