Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον αστυνομικό αδερφό του
Πώς συνέβη η τραγωδία στον Πειραιά με τα δύο αδέρφια, αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγωδία που δεν τη χωρά ανθρώπινος νους στον Πειραιά, όπου αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πυροβόλησε - εκτός υπηρεσίας - κατά λάθος και τραυμάτισε θανάσιμα τον - επίσης αστυνομικό - αδερφό του.
Τα δύο αδέλφια, ηλικίας 21 και 25 ετών, βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι τους στον Πειραιά. Κάποια στιγμή και ενώ ο 21χρονος περιεργαζόταν το όπλο του, αυτό εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 25χρονο αδερφό του. Ο 25χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σήμερα Κυριακή, ξημερώματα, άφησε την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στο τραύμα που έφερε στο κεφάλι.
Οι δύο νεαροί είναι ειδικοί φρουροί και υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ζούσαν μαζί σε διαμέρισμα στον Πειραιά και ήταν ιδιαιτέρως αγαπητοί στους συναδέλφους του που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.
Τραγικός επίλογος στη Γαλλία: Η σορός που βρέθηκε είναι της 11χρονης - Η κατακραυγή και το προφίλ του 41χρονου
Καρυστιανού στο OPEN: «Τσίπρας, ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη - Ο λαός θα δώσει την αυτοδυναμία σε εμάς»
Σαμαράς για νέο κόμμα: «Έχω πάρει τις αποφάσεις μου - Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έμεινε χωρίς εκπροσώπηση»
Ξυλοδαρμός στην Καλλιθέα: Τι υποστηρίζει ο 21χρονος για την άγρια επίθεση του οδοντίατρου στον φίλο του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



