Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με εθνικιστές και τραυματία αστυνομικό - Πήγαν να κάνουν πορεία
Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, καθώς εθνικιστές προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν πορεία, παρά τις απαγορεύσεις λόγω κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Άτομα του εθνικιστικού χώρου προσπάθησαν σήμερα το πρωί, ανήμερα 28ης Οκτωβρίου, να κάνουν πορεία στη δυτική Θεσσαλονίκη, παρά τις απαγορεύσεις λόγω του κορονοϊού. Για αυτό τον λόγο, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο για να τους εμποδίσουν, όμως σημειώθηκε ένταση μεταξύ τους.
Σύμφωνα με το seleo.gr, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της επιχείρησης των προσαγωγών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί η μεταφορά του με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης.
Ένταση στην Αθήνα: Προσαγωγές και πρόστιμα
Ένταση σημειώθηκε στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, όταν ομάδα περίπου 70 ατόμων, χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την Περιφέρεια και χωρίς μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, επιχείρησε να καταθέσει στεφάνι στον 'Αγνωστο Στρατιώτη.
Οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν και τους απώθησαν από το πεζοδρόμιο. Οι συγκεντρωθέντες όμως αντέδρασαν γι' αυτό οι αστυνομικοί προχώρησαν σε επτά προσαγωγές. Ταυτόχρονα επέπβαλαν πρόστιμα των 150 ευρώ σε αρκετούς που δεν φορούσαν μάσκα, ενώ όταν τους έγινε σύσταση να φορέσουν, αρνήθηκαν κατηγορηματικά.
Νύχτα κόλασης από τη φονική φωτιά στο Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο, ζημιές σε σπίτια
«Η πραγματική αξία φαίνεται στις πράξεις»: Ο βραβευμένος γιατρός που οδηγά ασθενοφόρο στη Μάνη
«Είναι καταπληκτικό παιδί»: Ο νεαρός ναυαγοσώστης που έγινε viral έσωσε και άλλους κολυμβητές την ίδια ημέρα
Τι απαντά ο Γιώργος Χατζιδάκις μετά τον σάλο: Δεν απαγόρευσα στον Μητσιά να τραγουδά τον «Γιάννη τον Φονιά»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



