Μήνυση εναντίον του Γιάννη Ζουγανέλη για ρατσιστικές δηλώσεις
Αφορμή τα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μήνυση κατά του ηθοποιού Γιάννη Ζουγανέλη υπέβαλε το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, με αφορμή δηλώσεις του που έγιναν σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Μεταξύ άλλων είχε πει ότι τσακώθηκε με μετανάστη «γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό''!».
«Καμιά φορά οι επιλογές των ανθρώπων, ναι ακόμα και αυτών που πεθαίνουν της πείνας, δε γίνονται με βάση τη γεύση αλλά τη συνήθεια, την παράδοση και τη θρησκεία. Η τροφή εξάλλου εκτός από ανθρώπινη ανάγκη επιβίωσης είναι και κουλτούρα απ’ όποια χώρα και αν προέρχεσαι», σχολιάζει ο o Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), σε σχετικό δημοσίευμα του Παρατηρητηρίου, ζητώντας ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές για τον αριθμό πρωτοκόλλου που θα δοθεί στη μήνυση.
Πού το πάει ο Ερντογάν; - Η πίεση στο Αιγαίο και το επόμενο δύσκολο τεστ
Ο Μητσοτάκης έκλεισε την πόρτα στον Σαμαρά και άδειασε τα σενάρια συνεννόησης
Οι δύσκολες προκλήσεις για την κυβέρνηση μέχρι τις εκλογές: Τα ανοιχτά θέματα και τα στοιχήματα της κάλπης
Νίκη χωρίς αυτοδυναμία για το ακροδεξιό AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ - Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




