Κορονοϊός: Παρέμβαση εισαγγελέα για fake news και όσους αμφισβητούν το εμβόλιο
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα παρέμβαση από την Εισαγγελία της Αθήνας για τα fake news αλλά και για όσους αμφισβητούν την πανδημία και τα τεστ για τον κορονοϊό.
Σε μια προσπάθεια περιορισμού των «fake news» η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας με αφορμή δημοσιεύματα εφημερίδων («Μακελειό»10/11/2020, « Μακελειό» 11/11/2020, « Ελεύθερη Ώρα» 19/11/2020) καθώς και ανάλογων video-δηλώσεων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα οποία αμφισβητούν μεταξύ άλλων και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων άπαξ και κατ´ εξακολούθηση καθώς και διέγερση σε ανυπακοή.
Διαβάστε ακόμη
Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τη γυναικοκτονία της Ελευθερίας Γιακουμάκη - Αποφασισμένος να σκοτώσει ο 40χρονος
Μητσοτάκης: Να ετοιμαστούμε για τα χειρότερα - Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί
«Zombie filler»: Λίπος από πτώματα, η νέα... τάση στις αισθητικές επεμβάσεις - Πώς λειτουργεί
Στραβοί πιλότοι σε F-15K: Τραβούσαν φωτογραφίες εν πτήσει και τα μαχητικά συγκρούστηκαν μεταξύ τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



