Θεσσαλονίκη: Στήνουν κινητό νοσοκομείο στο πάρκινγκ του 424
Δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε συναγερμό παραμένει η Βόρεια Ελλάδα και ειδικά η Θεσσαλονίκη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας σχολίασαν τόσο ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου όσο και η συντονίστρια και διευθύντρια της Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καπραβέλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε τον φόβο του για το τρίτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού στις αρχές του 2021 (και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προχώρησε στην πρόβλεψη για τρίτο κύμα πανδημίας) ενώ η κυρία Γκάγκα έστειλε το μήνυμα στους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας να βγαίνουν έξω μόνο για τα απαραίτητα γιατί η κατάσταση είναι απελπιστική.
Αυτό μπορεί να αποδειχθεί και από το γεγονός ότι στο χώρο στάθμευσης του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης στήνεται νοσοκομείο εκστρατείας, ώστε να συνδράμει εάν χρειαστεί στη μεγάλη προσέλευση ασθενών με κορονοϊό, σύμφωνα με το OPEN TV. Οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και είναι έτοιμο έως τη Δευτέρα. Το φορητό νοσοκομείο αποτελείται από αντίσκηνα και κοντέινερ και θα αναπτυχθούν κλίνες με αναπτευστήρες. Πρόκειται να λειτουργήσει ως χώρος υποδοχής για περιστατικά κορονοϊού.
Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές
Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων
Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



