Κορονοϊός: Ενας νεκρός και 30 κρούσματα στο «Προκόπειο» γηροκομείο της Καβάλας
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρεις ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας, εκ των οποίων ο ένας εξέπνευσε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε τουλάχιστον 30 ανέρχονται τα κρούσματα κορονοϊού, τα οποία εντοπίστηκαν μετά τη διενέργεια τεστς του ΕΟΔΥ, στο Προκόπειο Γηροκομείο Καβάλας, το οποίο ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Φιλλίπων, Νεαπόλεως και Θάσου. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες όλα τα κρούσματα εντοπίστηκαν σε τρόφιμους του γηροκομείου.
Στο νοσκομείο της Καβάλας μεταφέρθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων ένας 83χρονος εξέπνευσε. Η κλινική πορεία των υπολοίπων δύο προς το παρόν δεν εμπνέει ανησυχία. Όλοι οι υπόλοιποι ασθενείς είναι ασυμπτωματικοί ή παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα. Οι επισκέψεις στο νοσοκομείο έχουν σταματήσει εδώ και αρκετούς μήνες. Ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί πώς εισήλθε στο γηροκομείο ο ιός.
Διαβάστε ακόμη
Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




