Κορονοϊός: Εισαγγελέας για τα «διπλά βιβλία» ΕΟΔΥ με κρούσματα
Θα διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών που έχει ως αποτέλεσμα τη μη ακριβή αποτύπωση του αριθμού των ατόμων που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα μπαίνουν οι καταγγελίες, που παρουσιάστηκαν στο «Βημα της Κυριακης» και στη «Δημοκρατια» περί παράλληλου συστήματος καταγραφής κρουσμάτων κορονοϊού από τον ΕΟΔΥ. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών που έχει ως αποτέλεσμα τη μη ακριβή αποτύπωση του αριθμού των ατόμων που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.
Η έρευνα ανατέθηκε στον επικεφαλής της Ποινικής Δίωξης, Νίκο Ορνεράκη, ο οποίος θα μελετήσει τα δημοσιεύματα και θα αρχίσει να καλεί μάρτυρες.
Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, διέψευσε τον διπλό τρόπο καταγραφής κρουσμάτων, χαρακτηρίζοντας τα εν λόγω δημοσιεύματα ως «αποκυήματα νοσηρής φαντασίας» και επιμένοντας ότι τα στοιχεία που δημοσιεύονται καθημερινά στην "ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό" είναι έγκυρα και αξιόπιστα».
Θύελλα αντιδράσεων μετά την αποκάλυψη του ethnos.gr για την πρόσληψη της συζύγου του Λαζαρίδη στη θέση του στη ΓΓ Ισότητας
«Τους έλεγα να πάρουμε ασθενοφόρο και φοβόντουσαν μην μπλέξουν» - Τι κατέθεσε φίλος της Μυρτούς
Chinamaxxing: Πώς το διαδίκτυο αναδιαμορφώνει θετικά την Κίνα στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ
Η τεχνητή νοημοσύνη ζωντανεύει το μεγαλείο του Μινωικού πολιτισμού - Πώς ήταν η Κνωσός του 1700 π.Χ.
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



