Γρηγορόπουλος: Πρεμιέρα για τις κάμερες στις στολές των αστυνομικών
Το υλικό από τις κάμερες θα αξιοποιηθεί μόνο σε περίπτωση επεισοδίων όταν και θα δοθεί εντολή για να ανοίξουν οι κάμερες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πρώτη ημέρα εφαρμογής του νέου μέτρου με τις κάμερες στις στολές αστυνομικών σήμερα, Κυριακή, στα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για την επέτειο Γρηγορόπουλου. Πρόκειται για απόφαση με ημερομηνία 5/12/2020 του αρχηγείου της ΕΛΑΣ για την εγκατάσταση και λειτουργία μικροκαμερών επιτήρησης στις στολές ανδρών της ΕΛΑΣ, μάχιμων υπηρεσιών.
Το υλικό από τις κάμερες θα αξιοποιηθεί μόνο σε περίπτωση επεισοδίων όταν και θα δοθεί εντολή για να ανοίξουν οι κάμερες. Σε διαφορετική περίπτωση οι κάμερες θα είναι κλειστές. Η χρήση τους προβλέπεται από το προεδρικό διάταγμα 75/2020, το οποίο τίθεται σε ισχύ για πρώτη φορά σήμερα για τις περιοχές των Εξαρχείων, των Προπυλαίων, πλατείας Συντάγματος και εφόσον παραστεί λόγος και σε άλλες περιοχές της Αθήνας.
Σχέδιο-εξπρές από τις ΗΠΑ για αποχώρηση από την Ευρώπη - Διαδικασία ετών «βλέπει» το ΝΑΤΟ
«Τρικυμία» από την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Τέλος η ΚΟ της Νέας Αριστεράς με την έξοδο των «7» - Φόβος για εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ
Πώς ο 27χρονος-«εφιάλτης» των Airbnb μετέτρεπε τα σπίτια σε «εργοτάξια» και έστηνε παγίδες με fake μισθωτήρια
Εφιάλτης στην Ευρώπη: Εκρηκτική αύξηση 400% στην κακοποίηση παιδιών μέσω AI
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



