Κορονοϊός - Παγώνη: Πάνω από 3.000 οι ασθενείς με Covid - Δεν θα γίνεται το εμβόλιο στα φαρμακεία
Η κυρία Παγώνη τόνισε πως πλέον πάνω από 3.000 συμπολίτες μας νοσηλεύονται με κορονοϊό και πως οι εμβολιασμοί δεν θα γίνονται στα φαρμακεία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τις εξελίξεις του κορονοϊού και τους αριθμούς που καταγράφονται καθημερινά στη χώρα μας, μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σημειώνοντας πως τα κρούσματα της Κυριακής, που ανήλθαν σε 693, δεν είναι αντιπροσωπευτικά της κατάστασης, καθώς τα Σαββατοκύριακα δεν γίνονται τόσοι έλεγχοι όσοι τις καθημερινές. Παράλληλα, τόνισε ότι πλέον πάνω από 3.000 συμπολίτες νοσηλεύονται με Covid-19 και πως οι εμβολιασμοί δεν θα γίνονται στα φαρμακεία.
«Από τέλος Δεκεμβρίου έως Φεβρουάριο είναι η περίοδος έξαρσης των ιώσεων. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα μέρα τη μέρα. Αν έχουμε έξαρση της πανδημίας, τα πράγματα θα είναι ανεξέλεγκτα», ανέφερε η κυρία Παγώνη ενώ αναφέρθηκε και σε μία πρόσφατη έρευνα η οποία ανέδειξε ότι οι άνδρες έχουν τριπλάσιο κίνδυνο από τις γυναίκες να νοσήσουν σοβαρά από κορονοϊό. «Περισσότεροι άντρες πεθαίνουν από κορονοϊό ή διασωληνώνονται», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ διευκρίνισε σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων ότι βάσει των έως τώρα στοιχείων, αυτά θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν με μεγάλη προσοχή στις 7 Ιανουαρίου, ενώ σχετικά με το εμβόλιο τόνισε πως οι εμβολιασμοί δεν θα γίνονται στα φαρμακεία και, τέλος, είπε χαρακτηριστικά ότι «ούτε Απόκριες, ούτε Πάσχα θα κάνουμε με κανονικές συνθήκες».
Στη σκιά αμφιβολιών για την πυρασφάλεια των καθισμάτων στα τρένα - Μυστικότητα από τη ΡΑΣ
Χανιά: Στη ΜΕΘ 3χρονο κοριτσάκι - Έφερε υποσκληρίδιο αιμάτωμα και μώλωπες από χτυπήματα
Final Four 2026: Ατελείωτο χάος με εισιτήρια φίλων του Ολυμπιακού - Υπαρκτό το σενάριο αλλαγής ώρας των ημιτελικών
Λάβρος Σαμαράς στη Βουλή: Πόσο πια θα εξευτελιστούν οι θεσμοί, τι φοβάται ο Μητσοτάκης;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



