Περιστέρι: Αιματηρή ενέδρα σε 32χρονο - Πώς του έστησαν καρτέρι και τον πυροβόλησαν
Ο τραυματίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πήγε μόνος του μέχρι το Αττικό Νοσοκομείο ενώ ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να είναι σοβαρός.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές λίγο μετά τις 4 το απόγευμα όταν αναφέρθηκε πυροβολισμός σε κεντρικό σημείο του Περιστερίου. Από τον πυροβολισμό, τραυματίστηκε ένας 32χρονος αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος έβγαινε από μάντρα αυτοκινήτων που βρίσκεται στη περιοχή.
Εκείνη τη στιγμή, ένα μαύρο αυτοκίνητο με δύο άτομα σταμάτησε μπροστά από την μάντρα. Οι δράστες προσέγγισαν τον 32χρονο, τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά στο κεφάλι και τον πυροβόλησαν στο πόδι. Ο τραυματίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πήγε μόνος του μέχρι το Αττικό Νοσοκομείο ενώ ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να είναι σοβαρός.
Διαβάστε ακόμη
Επίθεση στην Ουάσιγκτον: Τα κενά ασφαλείας που έβαλαν τον Τραμπ σε κίνδυνο - Φόβοι αύξηση της πολιτικής βίας
Υποκλοπές: «Κουκούλωμα» και «συγκάλυψη» καταγγέλλουν νομικοί
Μετακινήσεις γιατρών στα νησιά με «μπόνους» 2000 ευρώ μηνιαίως - Τι είπε ο Θεμιστοκλέους
Ολομέτωπη επίθεση Μερτς στις ΗΠΑ: «Εξευτελίζονται από το Ιράν, δεν έχουν καμία στρατηγική»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



