Καιρός: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ - Ερχονται βροχές και καταιγίδες
Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, από τις βραδινές ώρες σήμερα Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου, στα δυτικά. Την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας και τη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, θα επηρεάσουν κυρίως την ανατολική νησιωτική Ελλάδα.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (26-12-2020) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά. Την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, οι προαναφερθείσες περιοχές, από τις πρωινές ώρες η δυτική Πελοπόννησος, η δυτική Θεσσαλία, η κεντρική Στερεά, η Θράκη, κατά τόπους η Μακεδονία, βαθμιαία η υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα, από το απόγευμα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τη νύχτα τα Δωδεκάνησα. Η Αττική και ο νομός Θεσσαλονίκης πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής, 27 Δεκεμβρίου. Τη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, τα Δωδεκάνησα και μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες η Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Β. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα πνέουν την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, στο Ιόνιο μέχρι νωρίς το απόγευμα και κατά τόπους στο Αιγαίο από το μεσημέρι.
Ποια μέτρα στήριξης εξετάζει η κυβέρνηση και τι θα κρίνει τις τελικές αποφάσεις
Έρχονται απεργίες διαρκείας στα ταξί - Το υπουργείο παραπέμπει στο... μέλλον κρίσιμες ρυθμίσεις για ΕΙΧ με οδηγό
Η «απειλητική» δήλωση του Ταλ Ντίλιαν που δυσκολεύει την κυβέρνηση, η επίθεση των Ουκρανών σε ελληνικό πλοίο και το κόμμα Τσίπρα που έχει ήδη προβλήματα
Ο Τραμπ προβλέπει «πολύ κακό μέλλον» για το ΝΑΤΟ αν τα μέλη δεν βοηθήσουν να ανοίξει το Στενό του Ορμούζ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




