Ευρυτανία: Πέθανε ο 52χρονος που τον πυροβόλησε ο αδερφός του στο κυνήγι
Πέθανε ο 52χρονος κυνηγός από τους Δομιανούς Ευρυτανίας που τραυματίστηκε από σφαίρα του αδερφού του, στο κυνήγι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγωδία γράφτηκε στην Ευρυτανία καθώς υπέκυψε ο 52χρονος κυνηγός από τους Δομιανούς που τραυματίστηκε από σφαίρα του 53χρονου αδερφού του. Δέχτηκε τον πυροβολισμό στο πρόσωπο στο κυνήγι και θάνατός του επήλθε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το LamiaReport, ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αφότου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας. Σε μια βολή του 53χρονου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στην Ασφάλεια Καρπενησίου, η σφαίρα εξοστρακίστηκε χτυπώντας τον 52χρονο στο κεφάλι λίγο πιο πάνω από το μάτι. Η βολίδα του προξένησε βαρύτατη εγκεφαλική βλάβη και οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου όπου και μεταφέρθηκε, τον διασωλήνωσαν και τον έστειλαν για εντατική παρακολούθηση στη ΜΕΘ Λαμίας.
Το περιστατικό, σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Φουρνάς Ευρυτανίας, στην πρώτη ημέρα μετά τη νέα απόφαση που επιτρέπει και πάλι το κυνήγι στη χώρα.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



