Θρίλερ με το πτώμα σε βαλίτσα στα Βίλια: Εξετάζουν αν το DNA ανήκει στη 19χρονη από το Κορωπί
Ποια είναι τα δύο κοινά στοιχεία στην υπόθεση της εξαφάνισης της 19χρονης από το Κορωπί με αυτή στα Βίλια - Τι λέει στο ethnos.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της Αρτεμις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θρίλερ επικρατεί με το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια από κυνηγό το βράδυ της Τρίτης. Οι Αρχές εξετάζουν την πιθανότητα η σορός να ανήκει στην 19χρονη Αρτεμις που εξαφανίστηκε πριν από περίπου τρεις μήνες από το Κορωπί και περιμένουν το DNA να δείξει αν το πτώμα που βρέθηκε στη βαλίτσα ανήκει στη 19χρονη Αρτεμις.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο κοινά σημεία στην υπόθεση της εξαφάνισης στο Κορωπί και αυτής στα Βίλια είναι το ύψος των δύο γυναικών καθώς και ο χρόνος εξαφάνισης της 19χρονης που συμπίπτει με τη σήψη του πτώματος (υπολογίζεται στους τρεις μήνες). Ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Αρτεμις, Τάσος Ντούγκας, μιλώντας στο ethnos.gr, σημειώνει ότι την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA.
«Περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει ταυτοποίηση DNA ή όχι. Ελπίζουμε ότι το πτώμα δεν ανήκει στην εξαφανισμένη κοπέλα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τάσος Ντούκας στο ethnos.gr, επισημαίνοντας ότι η οικογένεια της 19χρονης είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ελπίζει τώρα στο θαύμα.
Οι επόμενες κινήσεις της Οργανωτικής Επιτροπής Δημοψηφίσματος μετά το «όχι» του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ
Αναζητούνται νοσηλευτές για τα νοσοκομεία - Τα νέα κίνητρα που εξετάζει το υπουργείο Υγείας
Το αίτημα Ανδρουλάκη για κάλπες, το «σήμα» Σαμαρά για μήνυση για τις υποκλοπές και η πρόταση Μητσοτάκη σε κορυφαίο δημοσιογράφο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας
Οι γραμμές άμυνας της κυβέρνησης: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



