Πάτρα: Έκκληση να βρεθεί άμεσα μόσχευμα για 8χρονη
Το παιδί έχει διαγνωστεί με οξεία μυοκαρδίτιδα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μάχη για να βρεθεί μόσχευμα καρδιάς για τη μικρή Χριστίνα, ένα 8χρονο κορίτσι από την Πάτρα που έχει διαγνωστεί με οξεία μυοκαρδίτιδα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, δίνουν οι γιατροί που την έχουν αναλάβει. Το παιδί αντιμετωπίζει και νεφρολογικά προβλήματα, γι' αυτό και κάθε λεπτό είναι κρίσιμο για τη ζωή του.
Συναγερμός έχει σημάνει και στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, ο οποίος πραγματοποιεί αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό ενός μοσχεύματος ακόμα και από το εξωτερικό. Τα διαθέσιμα μοσχεύματα που υπάρχουν στη χώρα μας δεν είναι πολλά, καθώς λίγοι άνθρωποι παίρνουν την απόφαση για δωρεά οργάνων. Την κατάσταση έχει επηρεάσει αρνητικά και η πανδημία του κορονοϊού.
Διαβάστε ακόμη
Η σημαδιακή 2η μέρα του έτους για τον Μαύρο Καβαλάρη – Το 1924 παραιτήθηκε και το 1945 επανήλθε ως Πρωθυπουργός
Η ντροπή της Ελλάδας: Τα αξιώματα που απήλαυσαν όσοι σχεδίασαν τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια
Τα σενάρια για την τραγωδία στο Κραν Μοντανά, τα αποκαλυπτικά βίντεο και οι συγκλονιστικές μαρτυρίες
Θρήνος για τον Τόμι Λι Τζόουνς: Νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου η 34χρονη κόρη του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




