«Πρωταθλήτρια» στα κρούσματα κορονοϊού παραμένει η Αττική, καθώς στο λεκανοπέδιο καταγράφηκαν 271 από τα συνολικά 671 κρούσματα κορονοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για σήμερα, Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου.
Ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών καταγράφει 62 κρούσματα και ακολουθούν ο Βόρειος Τομέας Αθηνών με 46 και η Ανατολική Αττική με 44 κρούσματα. Ο Πειραιάς μετρά 36 κρούσματα, ο Δυτικός Τομέας Αθηνών 32, η Δυτική Αττική 30 και ο Νότιος Τομέας Αθηνών 21. Επίσης, τα νησιά του Αργοσαρωνικού έχουν 6 κρούσματα.
Όσον αφορά τα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους η Δυτική Αττική παραμένει στην κορυφή με 18,64 ενώ ακολουθεί ο Πειραιάς με 8,02 και ο Βόρειος Τομέας Αθηνών με 7,77. Στη συνέχεια ακολουθούν η Ανατολική Αττική (6,64), ο Δυτικός Τομέας Αθηνών (6,53), ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών (6,02) και ο Νότιος Τομέας Αθηνών (3,96).
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.