Κρήτη: Θρίλερ με δολοφονία γυναίκας στα Χανιά, αναζητείται ο σύντροφός της
Οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα μιας 54χρονης γυναίκας σε σπίτι στα Μεσκλά Χανίων - Τι δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θρίλερ στα Χανιά της Κρήτης μετά τον θάνατο μιας 54χρονης γυναίκας στα Μεσκλά του Δήμου Πλατανιά, με τις πρώτες πληροφορίες να δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν από γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας, λίγο πριν τις 11 το πρωί. Μπαίνοντας στο παγωμένο σπίτι της 54χρονης, αντίκρισαν τη γυναίκα να κείτεται νεκρή, μέσα στα αίματα. Οι πρώτες εκτιμήσεις, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, κάνουν λόγο για θάνατο από αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα από μαχαίρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος ήταν σε κακή κατάσταση, βρέθηκαν σπασμένα ποτήρια και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός πριν από τον θάνατο της 54χρονης γυναίκας. Η 54χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσε με τον σύντροφο της, έναν Νορβηγό άντρα, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία για να δώσει κατάθεση. Μάλιστα, η νεκρή γυναίκα φαίνεται πως ήταν και μητέρα τριών παιδιών από προηγούμενο γάμο.
Διπλό φονικό στη Φθιώτιδα: Ο 45χρονος θείος σκότωσε τα δύο ανίψια του - «Δεν μου φέρονταν καλά»
Προειδοποίηση Λέκκα: Το Ρέθυμνο πρέπει να είναι προετοιμασμένο για τσουνάμι
7 στους 10 θέλουν πολιτική αλλαγή, αλλά η ΝΔ αδιαφιλονίκητη πρώτη: Πρόβλημα της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης;
«Προσωρινή παύση» από την ΕΡΤ στην εκπομπή του Σιαδήμα, μετά την εμφάνιση του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Ηλιόπουλου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



