Κορονοϊός - Παγώνη: Πάσχα με μέτρα, πρώτα γυμνάσια, λύκεια και μετά εστίαση
H Ματίνα Παγώνη τόνισε ότι θα υπάρχουν και στις γιορτές του Πάσχα μέτρα για τον κορονοϊό, ενώ σημείωσε ότι πρώτα πρέπει να ανοίξουν όλα τα σχολεία και στη συνέχεια η εστίαση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά τα γυμνάσια και τα λύκεια θα πρέπει να ανοίξει η εστίαση σημείωσε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη. Παράλληλα, η κυρία Παγώνη τόνισε ότι και το Πάσχα θα υπάρχουν υγειονομικά μέτρα προκειμένου να μην υπάρχει νέα αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού.
Συγκεκριμένα η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και υποστήριξε ότι θα ήταν προτιμότερο να ανοίξουν πρώτα όλα τα σχολεία, δηλαδή τα γυμνάσια και τα λύκεια που παραμένουν κλειστά και στη συνέχεια, εφόσον οι παράμετροι είναι καλές, να ανοίξει ολόκληρη η αγορά και η εστίαση. Ωστόσο, τόνισε ότι η υγεία πρέπει να ισορροπήσει με την οικονομία σημειώνοντας ότι θα ήταν καταστροφή για έναν καταστηματάρχη να του μείνει το χειμωνιάτικο εμπόρευμα.
Για το Πάσχα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέφερε πως θα υπάρχουν και τότε μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο στόχος είναι να έχει εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού μέχρι το τέλος Ιουνίου. Παράλληλα επανέλαβε ότι πρέπει να γίνονται πολλά τεστ ανίχνευσης κορονοϊού για να ανακαλύπτουμε περισσότερους ασυμπτωματικούς.
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



