Βρήκαν σε κοντέινερ χάπια γνωστά ως «ναρκωτικά τζιχαντιστών»
Τα χάπια ήταν κρυμμένα μέσα σε ράβδους μολύβδου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς εντοπίστηκε στον Πειραιά ένα κοντέινερ το οποίο ήρθε με πλοίο από τη Συρία και μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών δισκίων.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πρόκειται για τα ναρκωτικά χάπια captagon, που είναι γνωστά και ως τα «ναρκωτικά των τζιχαντιστών». Τα χάπια ήταν κρυμμένα μέσα σε ράβδους μολύβδου.
Οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, σε συνεργασία με τις τουρκικές Αρχές και τη συνδρομή του ΣΔΟΕ και του Λιμενικού συνεχίζονται. Μόλις ολοκληρωθούν, θα ακολουθήσει ενημέρωση από την Αστυνομία.
Διαβάστε ακόμη
Γιώργος Μαζωνάκης: «Όσο ζω, Μαζώ» - Μια ζωή έξω από τα καλούπια
Θρίλερ δίχως τέλος στην Κυψέλη: Βρήκαν δεύτερη σακούλα με κόκκαλα στην Αλεπότρυπα
Τσίπρας στο ethnos.gr: Πρέπει να αλλάξουν οι κλίμακες φορολογίας για να μην χαθούν οι αυξήσεις στους μισθούς
Πώς το GPS μελλοντικά θα κρίνει την έκβαση πολέμων - Οι νέες κυβερνοεπιθέσεις «αλλοίωσης» χώρου και χρόνου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




