Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς στο Μενίδι
Τα επεισόδια προκλήθηκαν από αρνητές κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Μενίδι, όταν μια ομάδα περίπου 30 ατόμων πέταξε μολότοφ και πέτρες σε αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πλατεία Καράβου στο Μενίδι ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας από αρνητές του κορονοϊού.
Η συγκέντρωση απετράπη από τις αστυνομικές δυνάμεις. Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους διασκορπίστηκαν στα γύρω στενά και όταν έπεσε το σκοτάδι, κατά την περιπολία αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τους επιτέθηκαν με πέτρες και βόμβα μολότοφ. Η παρέμβαση των αστυνομικών ήταν άμεση και αυτή την ώρα 35 άτομα έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στη Διεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν οι προσαχθέντες έχουν σχέση με τη συγκέντρωση αλλά και ποιοι από αυτούς συμμετείχαν στα επεισόδια, προκειμένου να προχωρήσουν σε συλλήψεις.
Από τις επιθέσεις δεν τραυματίστηκε κανείς και αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία. Το Μενίδι είναι σε αυστηρό lockdown, καθώς υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού και η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 18:00.
Η δικογραφία για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, το βίντεο από το Κολωνάκι και οι 4 αντιφάσεις
Απόδραση βαρυποινίτη στις Σέρρες: Βρέθηκε το ένα από τα δύο αυτοκίνητα των δραστών - Είχαν καλάσνικοφ και βενζίνη
Μικρός πιανίστας συγκίνησε παίζοντας τη μελωδία από το «Ώρες μικρές» του Γιώργου Μαζωνάκη στο Σύνταγμα
Τότε και τώρα: Έτσι άρχισαν δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, έτσι θα αρχίσει κι ο τρίτος - Τι δείχνουν τα σημάδια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



