Λαμία: Αυτός ήταν ο καταζητούμενος συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι
Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με έναν εκτελεστή της νύχτας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εκτελεστής της νύχτας στην Αθήνα πιστεύεται πως είναι ο συλληφθείς - συνεπιβάτης του Αλκετ Ριζάι που εντόπισαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ελέγχου στη Λαμία και σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε από τις 14 Ιανουαρίου ένταλμα σύλληψης για δολοφονία.
Ο καταζητούμενος είχε μεταβεί στη περιοχή για να παραλάβει τον Ριζάι από τις φυλακές Δομοκού την ημέρα που ξεκινούσε η πενθήμερη άδεια την οποία είχε πάρει ο βαρυποινίτης. Κατά την έξοδο από τη πόλη της Λαμίας, όμως, «έπεσαν» πάνω σε ελέγχους για τον κορονοιό και τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.
Ο 36χρονος Αλβανός κατηγορείται πως σκότωσε έναν ομοεθνή του σε μπαρ στην Αθήνα το 2017 και τραυμάτισε άλλα δύο άτομα, με τους αστυνομικούς να θεωρούν πως επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με έναν εκτελεστή της νύχτας και επισημαίνουν πως η έρευνα θα φτάσει σε ικανοποιητικό σημείο όταν ο 36χρονος μεταφερθεί στον ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα.
Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



