Καιρός: Αρχίζουν οι Αλκυονίδες - Θερμοκρασίες πάνω από 20 βαθμούς
Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά κατά τόπους τους 20 βαθμούς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋

Βελτίωση θα παρουσιάσει από σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ τις επόμενες ημέρες το θερμόμετρο αναμένεται να ξεπεράσει κατά τόπους ακόμη και τους 24 βαθμούς, δείγμα ότι οι Αλκυονίδες έφτασαν και φέτος. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα, με κύριο χαρακτηριστικό τις τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια από το μεσημέρι 6 μποφόρ.
Αττική
Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι στα νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Στα βόρεια νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι στην περιοχή του Καστελόριζου 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα
Τρόμος στην Times Square: Γυναίκα έβγαλε μαχαίρια και επιτέθηκε σε περαστικούς - Μια νεκρή και ένας τραυματίας
Αστυνομικοί μπήκαν σε αυλή, τρόμαξαν από γαϊδουράκι και το εκτέλεσαν εν ψυχρώ - Οργή από την οικογένεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




