Πάτρα: Επιδεινώθηκε η κατάσταση του 9χρονου με κορονοϊό
Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους θεράποντες ιατρούς, είναι ότι ο ιός συμπεριφέρεται σαν να έχει «χτυπήσει» ενήλικα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του 9χρονου Μάριου ο οποίος νοσηλεύεται για μία ακόμα ημέρα στην κλινική Παίδων του νοσοκομείου Πατρών με κορονοϊό με τους γιατρούς να δίνουν μάχη ώστε να μην διασωληνωθεί το παιδί. Κι αυτό γιατί μπορεί να δημιουργηθούν φλεγμονές με τη διασωλήνωση και γι αυτό το λόγο προσπαθούν να το αποφύγουν.
Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: 9χρονος με κορονοϊό - Ο μοναδικός που παρουσίασε συμπτώματα ενηλίκων
Οι γιατροί δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό του Μάριου και μάλιστα γίνονται τουλάχιστον δύο τηλεδιασκέψεις την ημέρα με ειδικούς εντατικολόγους κι από άλλα νοσοκομεία της χώρας για να αποφασιστεί πώς θα κινηθεί η αγωγή του.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους θεράποντες ιατρούς, είναι ότι ο ιός συμπεριφέρεται σαν να έχει «χτυπήσει» ενήλικο.
Σε ό,τι αφορά στην επιδείνωση της υγείας του και σχετικά με την οξυγόνωση, τα στοιχεία που συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ήταν ανησυχητικά, καθώς δεν παρουσίασε βελτίωση. Παρόλα αυτά, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν, αλλά, δίνουν μάχη για να μην διασωληνωθεί. Είναι η 7η ημέρα που νοσηλεύεται ο μικρός Μάριος, διάστημα κατά το οποίο ο ιός κάνει το πικ του.
Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στην Κάτω Τιθορέα - 8 άτομα στη ΓΑΔΑ
Τα ερωτήματα για τη διετή παράταση της θητείας των Ευρωπαίων εισαγγελέων και το παράδοξο
Σοβαρό ατύχημα παίχτη του Survivor: Αναστέλλεται η τηλεοπτική μετάδοση - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
Συγκλονιστικό βίντεο: Νήπιο πέφτει από μπαλκόνι - Ο πατέρας του το άφησε μόνο για να πάει για τσιγάρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



