Τάσος Θεοδωρόπουλος: Διασωληνωμένος με κορονοϊό και σηψαιμία ο δημοσιογράφος
Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος είχε αποκαλύψει ότι είναι φορέας του Aids και εθισμένος στο αλκοόλ και τώρα δίνει τη μάχη του με τον κορονοϊό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Γιώργος Γεννηματάς με κορονοϊό και σηψαιμία βρίσκεται ο δημοσιογράφος, Τάσος Θεοδωρόπουλος. Πριν από περίπου έξι χρόνια ο δημοσιογράφος, Τάσος Θεοδωρόπουλος, είχε αποκαλύψει ότι είναι φορέας του Αids, αλλά και τον εθισμό του στο ακοόλ. Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος κατάφερε να βγει νικητής σε όλες τις μάχες που έδωσε και καλείται να παλέψει μια ακόμη φορά. Τώρα, ο δημοσιογράφος βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς με κορονοϊό και σηψαιμία.
Στη σοβαρή κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου, αναφέρθηκε με ανάρτησή του και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, γράφοντας: «Εγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση εκτομής και στο άλλο πόδι. Στην εντατική απο κορονοϊό διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπον».
Στο προφίλ του Τάσου Θεοδωρόπουλου έχουν γεμίσει να γίνει σύντομα καλά.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



