Παλεύουν για τη ζωή τους τα δίδυμα μετά τη φωτιά στην Καλλιθέα
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά την ώρα που ξέσπασε η φωτιά ήταν μόνα στο σπίτι, καθώς η μητέρα τους φέρεται να είχε πάει στη δουλειά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην εντατική του νοσοκομείου «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», διασωληνωμένα, νοσηλεύονται τα δίδυμα αδελφάκια που βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της οικογένειάς τους
Τα δύο πεντάχρονα εντοπίστηκαν από την Πυροσβεστική στο σπίτι τους στην Καλλιθέα, στην οδό Αναγνωσταρά 23, στις 10:30 το πρωί, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου όπου βρίσκονταν τα παιδιά.
Στο σημείο επιχείρησαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, προτού επεκταθεί σε παρακείμενα σπίτια, και να βγάλουν τα παιδιά από το διαμέρισμα, τα οποία ωστόσο φέρεται να έχουν υποστεί εισπνευστικά εγκαύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά την ώρα που ξέσπασε η φωτιά ήταν μόνα στο σπίτι, καθώς η μητέρα τους φέρεται να απουσίαζε.
Ξεκίνησε η αυτοψία της Πολεοδομίας στην Πλάκα - Σοβαρές ζημιές σε κτίρια και «αποδιοργάνωση στον φέροντα οργανισμό»
Τούρκος αντιπτέραρχος: Σενάριο «απόβασης» στη Σάμο με κατάληψη πέντε ελληνικών νησιών
Ο διευθυντής φυλακών που σκότωνε κρατούμενους και κάθε βράδυ επέστρεφαν στο κρεβάτι του για να τον στοιχειώσουν
Τα 8 αστρονομικά φαινόμενα του Οκτωβρίου: Από διάτοντες αστέρες και Δρακοντίδες μέχρι το Σμήνος της Κυψέλης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



