Eκρηξη σε γραφεία ομίλου εφημερίδων στο Παγκράτι
Στο κτίριο που συστεγάζονται οι εφημερίδες «Δημοκρατία», «Εσπρέσο» και «Εστία» προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα, στην οδό Ερατοσθένους στο Παγκράτι, στην είσοδο κτιρίου που συστεγάζονται εφημερίδες που ανήκουν στον ίδιο όμιλο. Οι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια, ο οποίος πυροδοτήθηκε στις 3:20 τα ξημερώματα.
Στο κτίριο που συστεγάζονται οι εφημερίδες «Δημοκρατία», «Εσπρέσο» και «Εστία» προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκιο από το τμήμα εξουδετέρωσης εκρητικών μηχανισμών, όπου συνέλλεξαν κομμάτια από τον μηχανισμό προκειμένου να τα εξετάσουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.
Δεν είναι η πρώτη φορά που τα γραφεία δέχονται επίθεση, καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο επίθεση στα γραφεία των ίδιων εφημερίδων είχε γίνει από ομάδα του Ρουβίκωνα, όπου είχαν ρίξει μπογιές στην είσοδο και στη συνέχεια είχαν ανέβει στα γραφεία όπου προκάλεσαν φθορές και πέταξαν μπογιές.
Για ποιο λόγο προφυλακίστηκε η 46χρονη για τη Marfin - Το σκεπτικό του εισαγγελέα και η νομική αντεπίθεσή της
Χρυσός Τεντόγλου! Πρωταθλητής Ευρώπης για τέταρτη σερί φορά!
Το βίντεο από τη μυστική μεταφορά του Τραμπ με φορτηγό τροφοδοσίας - Τι πραγματικά συνέβη στην Άγκυρα
Αντίστροφη μέτρηση για τη σπάνια ολική έκλειψη ηλίου: Από πού θα είναι ορατή - Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



