Κορονοϊός - Εξαδάκτυλος: Πήραμε έγκαιρα μέτρα και θα αποδώσουν
Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου περιγράφει πώς νόσησε ο ίδιος από κορονοϊό και τονίζει ότι δεν πρέπει να αγνοούμε τα συμπτώματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μίλησε στο Open για το πώς βίωσε ο ίδιος τον κορονοϊό, καθώς είχε βρεθεί θετικός, μόλις 10 ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο. Όπως είπε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, δεν γνωρίζει πού κόλλησε κορονοϊό. Σημείωσε δε, ότι εάν το είχε ο ίδιος παραβλέψει, τα συμπτώματα παραπέμπουν σε απλό κρυολόγημα. «Τα πρώτα συμπτώματα όταν νοσείς δεν πρέπει να τα αγνοείς γιατί μπορεί να κολλήσει τους γύρω του. Κι ίσως ο ιός εξελιχθεί και σε πνευμονία. Εκείνο το πρωί ένιωθα άσχημα αλλά είχα μικρό ιικό φορτίο», είπε.
Σχολιάζοντας το αν θα προλάβουμε να ανακόψουμε το κύμα του ιού και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Εξαδάκτυλος ανέφερε ότι τα μέτρα έχουν παρθεί έγκαιρα και θα αποδώσουν. «Η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη στην Ελλάδα ανιχνεύτηκε σε ελάχιστους. Ο ιός τρέχει κι εμείς προσπαθούμε να τον αναχαιτίσουμε για αυτό πήραμε μέτρα» τόνισε ενώ σημείωσε ότι το καλοκαίρι θα υπάρχει τουρισμός, αφού τον Μάρτιο αναμένονται πολλές δόσεις του εμβολίου και θα έχουμε έναν ικανό εμβολιασμό του πληθυσμού μέχρι το Πάσχα.
Νύχτα κόλασης από τη φονική φωτιά στο Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο, ζημιές σε σπίτια
«Η πραγματική αξία φαίνεται στις πράξεις»: Ο βραβευμένος γιατρός που οδηγά ασθενοφόρο στη Μάνη
«Είναι καταπληκτικό παιδί»: Ο νεαρός ναυαγοσώστης που έγινε viral έσωσε και άλλους κολυμβητές την ίδια ημέρα
Τι απαντά ο Γιώργος Χατζιδάκις μετά τον σάλο: Δεν απαγόρευσα στον Μητσιά να τραγουδά τον «Γιάννη τον Φονιά»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



