Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στην Αθηνών – Λαμίας - Κάηκε ολοσχερώς
Λόγω μηχανικής βλάβης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε λεωφορείο στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Μαρτίνου Φθιώτιδας. Λόγω μηχανικής βλάβης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου. Στο 124ο χλμ. της Εθνικής Οδού άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή με αποτέλεσμα ο οδηγός να σταματήσει δεξιά και να ζητήσει από τους επιβάτες να κατέβουν. Η Εθνική Οδός έκλεισε για λίγα λεπτά.
Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν, δυστυχώς, όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με πολλά από τα υπάρχοντα των επιβατών, μεταξύ των οποίων και οι βαλίτσες τους. Οι επιβάτες προωθούνται στη Θεσσαλονίκη με άλλο λεωφορείο που έφτασε στο σημείο για την παραλαβή τους.

Στον Άρειο Πάγο ο Σαμαράς για το Predator: «Η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει για την παγίδευσή μου»
Ηράκλειο: Η κλοπή ενός κινητού αποκάλυψε το «κολαστήριο» 55χρονης - 42χρονη τη βασάνιζε με μπαλτά
Μπόνους 1.200 ευρώ σε νοσηλευτές που θα μετακινηθούν σε νησιά - Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση
Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συναγερμός για το τοξικό νέφος και στην Αττική - Έχει καρκινογόνες ουσίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



