Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στην Αθηνών – Λαμίας - Κάηκε ολοσχερώς
Λόγω μηχανικής βλάβης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε λεωφορείο στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Μαρτίνου Φθιώτιδας. Λόγω μηχανικής βλάβης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου. Στο 124ο χλμ. της Εθνικής Οδού άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή με αποτέλεσμα ο οδηγός να σταματήσει δεξιά και να ζητήσει από τους επιβάτες να κατέβουν. Η Εθνική Οδός έκλεισε για λίγα λεπτά.
Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν, δυστυχώς, όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με πολλά από τα υπάρχοντα των επιβατών, μεταξύ των οποίων και οι βαλίτσες τους. Οι επιβάτες προωθούνται στη Θεσσαλονίκη με άλλο λεωφορείο που έφτασε στο σημείο για την παραλαβή τους.
Τι λένε διεθνολόγοι για το τουρκολιβυκό μνημόνιο - «Παράνομο αλλά η Ελλάδα πιάστηκε στον ύπνο»
Συνελήφθη για το σκάνδαλο με τα στημένα στο μπάσκετ ο συνεργάτης του Λιόλιου, Γιώργος Μαυραγάνης
Το φαινόμενο του «σάπιου μήλου»: Πώς και γιατί επηρεαζόμαστε όταν παραβιάζονται οι κανόνες;
Τι γεύση να έχει μια μούμια; Γιατί κάποιοι κάποτε τις έτρωγαν και είχαν λόγο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



