Κολυμβητήρια: Πότε ανοίγουν οι ανοικτές και πότε οι κλειστές πισίνες
Τι προανήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς για την επαναλειτουργία των κολυμβητηρίων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την επαναλειτουργία των κολυμβητηρίων στην χώρα μας έπειτα από εκατό και πλέον ημερών που παρέμειναν κλειστά εξαιτίας του lockdown και του κορονοϊού προανήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς. Οπως χαρακτηριστικά έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter, στην αρχή προβλέπεται λειτουργία με μεγάλη αραίωση και με αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα οποία συμπεριλαμβάνεται και εβδομαδιαίο τεστ COVID.
Αρχικά θα ανοίξουν οι ανοιχτές πισίνες και μετά θα ακολουθήσουν τα κλειστά κολυμβητήρια.
«Μετά από 100 ημέρες γίνεται το πρώτο βήμα επαναλειτουργίας των κολυμβητηρίων. Στην αρχή μόνο τα ανοικτά, με μεγάλη αραίωση (1 αθλούμενος ανά 25τ.μ.), μόνο για αθλητές σωματείων και υποψήφιους ΤΕΦΑΑ & Στρ. Σχολών, με εβδομαδιαίο τεστ COVID. Οργανωμένα και ελεγχόμενα ξαναβουτάμε...», ανέφερε στο tweet του.
Φλέγεται το Ιράν: «Αν σας χτυπήσει σφαίρα, μην παραπονιέστε» - Κλιμακώνεται η αιματηρή καταστολή
Μινεάπολη: Συγκρούσεις και συλλήψεις σε διαδηλώσεις κατά της ICE - «Μην τσιμπάτε το δόλωμα του Τραμπ»
Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και αναποδογύρισε ΙΧ - Η οδηγός ήταν μέσα
Σοκ στην Τουρκία: Ο «Φτερωτός Θεός» συνελήφθη για ναρκωτικά - Ποιος είναι ο διάσημος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



