Καιρός - Κάρπαθος: Η ΕΜΑΚ απεγκλώβισε 5 άτομα και η ΕΛΑΣ τους επέβαλε πρόστιμα
Στα πέντε άτομα που απεγκλωβίστηκαν επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα για την απαγόρευση μετακίνησης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πέντε άτομα εγκλωβίστηκαν στο οροπέδιο «Λάστος» της Καρπάθου λόγω του χιονιού που προκάλεσε στη χώρα η κακοκαιρία Μήδεια. Μάλιστα για να απεγκλωβιστούν τις βραδινές ώρες χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική αλλά και η Πολιτική Προστασία του δήμου Καρπάθου.
Τα συγκεκριμένα άτομα, ανάμεσα τους και ένα μικρό παιδί, πήγαν στη περιοχή «Λάστος», που βρίσκεται πάνω από το χωριό Βωλάδα, για να δουν το πυκνό χιόνι που είχε στρωθεί στην περιοχή.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάποια στιγμή η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τον εγκλωβισμό τους και κινητοποιήθηκε μαζί με δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Μηχανήματα άνοιξαν το δρόμο και απεγκλώβισαν τα άτομα, τα οποία γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης έφτασαν στα Πηγάδια, την πρωτεύουσα του νησιού.
Εκεί η Αστυνομία επέβαλε στα 5 άτομα τα πρόστιμα των 300 ευρώ που τους αναλογούσαν για την παραβίαση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.
Έρευνα στο σπίτι του Μαζωνάκη μετά από εντολή του ανακριτή - Τι ψάχνουν οι Αρχές
Στα χέρια της Ελληνικό Μετρό οι πρώτες εκθέσεις του ΤΕΕ για 14 κτίρια στην Κυψέλη - Συγκέντρωση κατοίκων το Σάββατο
Ηλιούπολη: Θρήνος για την 50χρονη εκπαιδευτικό - Χάρισε ζωή με τον θάνατό της μετά το επεισόδιο με τον κεραυνό
Εφιαλτικές ώρες στην Κρήτη: «Ανησυχούμε για τους ανθρώπους μας» - Εγκλωβισμένοι οδηγοί, πλημμυρισμένα σπίτια και απόγνωση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



