ΜΜΜ: Μετά το μετρό και τον ηλεκτρικό, κανονικά τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Σταδιακή αποκατάσταση στα δρομολόγια των ΜΜΜ στην Αττική🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πλήρης αποκατάσταση των δρομολογίων του σιδηροδρόμου αναμένεται από αύριο, 18 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σημειώνοντας ότι είναι πιθανές οι καθυστερήσεις.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, η μέχρι τώρα μερική αποκατάσταση των προβλημάτων του σιδηροδρομικού δικτύου επιτρέπει στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να επαναφέρει το σύνολο των δρομολογίων της από αύριο Πέμπτη 18/2. Υπάρχει πιθανότητα μερικών καθυστερήσεων λόγω απουσίας ηλεκτροκίνησης και υποχρεωτικής κυκλοφορίας σε μονή γραμμή στο τμήμα της υποδομής από ΣΚΑ μέχρι Οινόη.
Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποκατασταθεί και η κυκλοφορία σε μετρό και ηλεκτρικό στο σύνολο του δικτύου τους. Συγκεκριμένα, αποκαταστάθηκε η πλήρης λειτουργία της γραμμής 3 του μετρό και στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο και τα δρομολόγια από και προς Αεροδρόμιο διεξάγονται κανονικά.
Νωρίτερα είχε αποκατασταθεί και η πλήρης λειτουργία της γραμμής 1 (Πειραιάς – Κηφισιά).
Ο ΟΑΣΑ είχε επίσης ανακοινώσει ότι σήμερα αποκαταστάθηκε σταδιακά και η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ του δικτύου με τα προβλήματα που επέμεναν να σημειώνονται κυρίως στις περιοχές Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Θρακομακεδόνων και Φυλής.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



