Πρύτανης ΑΠΘ: Δεν θα απολογηθούμε εμείς αν το κράτος εξάντλησε την αυστηρότητά του
«Σίγουρα είναι εικόνες που μας λυπούν» τόνισε ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου σχολιάζοντας τα επεισόδια μεταξύ Αστυνομίας και φοιτητών στο πανεπιστήμιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου μίλησε για τα επεισόδια και τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης απαντώντας στο τι συνέβη στην σχολή και επενέβησαν τα ΜΑΤ αλλά και για την εφαρμογή του νέου νόμου που θα ισχύσει στα ΑΕΙ της χώρας.
Διαβάσστε ακόμη: Μανιτάκης στο ethnos.gr για ΑΠΘ: Αξιοθρήνητες μειοψηφίες καταπατούν το άσυλο
«Για όλους τους πανεπιστημιακούς δασκάλους κάθε έκφραση διαμαρτυρίας μέσα από νόμιμες και από συλλογικές διαδικασίες είναι πλήρως αποδεκτή, είναι κατάκτηση της δημοκρατίας. Από κει και πέρα ενέργειες και δράσεις οι οποίες έχουν την πιθανότητα να δημιουργήσουν προβλήματα υγείας στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και έχουν τη σιγουριά της παρεμπόδισης διοικητικής λειτουργίας του πανεπιστημίου και εν τέλει πιθανή προξένηση φθορών έχουν ως αποτέλεσμα μια εκλεγμένη διοίκηση του πανεπιστημίου να κάνει το αυτονόητο: να ενημερώσει την Εισαγγελία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαϊωάννου και πρόσθεσε: «Το αν το κράτος εξάντλησε την αυστηρότητά του δεν θα απολογηθούμε εμείς ως πρυτανικές αρχές. Σίγουρα τέτοιες εικόνες μας λυπούν».
Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες της κατάληψης στο ΑΠΘ
Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



