Ξάνθη: Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Συρόπουλος
Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σπυρόπουλος κατέληξε το πρωί της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θλίψη στην Ξάνθη μετά την ανακοίνωση του θανάτου του αθλητικού δημοσιογράφου Παναγιώτη Συρόπουλου. Ο Παναγιώτης είχε κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς έπειτα από έμφραγμα που είχε υποστεί.
Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σπυρόπουλος κατέληξε το πρωί της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η ΠΑΕ Ξάνθη με ανακοίνωση της εξέφρασε τη θλίψη της και έστειλε τα συλλυπητήρια της στους οικείους του.
Διαβάστε επίσης: Φωτιά σε υποσταθμό του ΟΣΕ - Καθυστερήσεις στα δρομολόγια
Αναλυτικά η ανακοίνωση ΠΑΕ Ξάνθη αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα καθώς και το Διοικητικό Προσωπικό του ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για τον θάνατο του Παναγιώτη Συρόπουλου.
Ο Παναγιώτης από την δεκαετία του 80’ ήταν δίπλα στην ομάδα μας καθώς με τα άρθρα αλλά και τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις ενημέρωνε με συνέπεια τους φιλάθλους της ομάδας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».
Διαβάστε επίσης: Χαλκιδική: Φλαμίνγκο πεθαίνουν καταπίνοντας σκάγια
«Αντουανέτες» και «Ροβεσπιέροι» α λα ελληνικά: Συνεχίζεται η... «γαλλική» κόντρα κυβέρνησης - ΕΛ.Α.Σ.
Θλίψη στον Αστέρα: Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σταύρος Σιαμπάνης
Απίστευτη καταγγελία μητέρας στη Χαλκιδική: Θρησκευτικό κήρυγμα... κατά του Halloween σε σχολείο
Η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας του 15ου αιώνα που αναζήτησε δικαιοσύνη μετά από σεξουαλική επίθεση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



