Κρήτη: Ξέχασαν γάζες μέσα σε γυναίκα έπειτα από χειρουργείο
Η άτυχη γυναίκα ανακάλυψε πως οι πόνοι που ένιωθε επί πέντε μήνες οφείλονταν σε 15 γάζες που είχαν ξεχαστεί μέσα της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Περίπου πέντε μήνες μετά από μια επέμβαση γυναικολογικής φύσης στην οποία υποβλήθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο, μια γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης ενημερώθηκε πως οι αφόρητοι πόνοι που ένιωθε μετά από αυτή, οφείλονταν σε ξεχασμένες γάζες.
Η γυναίκα ενημερώθηκε για αυτό όταν πήγε στο νοσοκομείο για νέα επέμβαση λόγω μητρορραγίας και στη συνέχεια, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του μαιευτήρα-γυναικολόγου αλλά και κάθε άλλου συνυπεύθυνου γιατρού και νοσηλευτή του νοσοκομείου.
Η μήνυση αναφέρεται στο αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια «από πρόσωπο το οποίο όφειλε λόγω του επαγγέλματός του να επιδείξει ιδιαίτερη επιμέλεια και προσοχή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του (ιατρική πράξη)». Τονίζεται επίσης πως μετά την πρώτη προγραμματισμένη επέμβαση η καθημερινότητα της έγινε μαρτυρική και η υγεία της χειροτέρευε μέρα με τη μέρα.
Μάλιστα χρειάστηκε να πάει δύο φορές σε Κέντρο Υγείας, να επισκεφθεί ιδιώτες γιατρούς και ιδιωτική κλινική, να κάνει αλλεπάλληλες εξετάσεις μέχρι που τελικά εντοπίστηκαν οι γάζες! Όπως φαίνεται, από το σώμα της αφαιρέθηκαν συνολικά 15 γάζες.
Διαβάστε ακόμα: Ηράκλειο Κρήτης: Απόπειρα αυτοκτονίας κι όχι υπόθεση ομηρίας
Φαρμακοποιός «Χάιζενμπεργκ» στο Χαλάνδρι: Έστησε παράνομο εργαστήριο παρασκευής φαρμάκων με διεθνή διακίνηση και «χρυσά» κέρδη
Το Ελ Νίνιο ξεκίνησε επισήμως: «Μια θανατηφόρα προειδοποίηση» - Ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμενα
Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία με το Ιράν, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο οι υπογραφές» - Διαψεύδουν ιρανικές πηγές και Φρουροί της Επανάστασης
Μουντιάλ 2026: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στο Αζτέκα με λάμψη από Σακίρα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



