Εξαδάκτυλος - lockdown: Δεν αποκλείονται νέα μέτρα για τη Θεσσαλονίκη
Η Θεσσαλονίκη, τόνισε, παρουσιάζει μια αύξηση μικρή αλλά σταθερή και δεν θα ήταν καλό όταν ξεκινήσει η αποκλιμάκωση του ιικού φορτίου στην Αττική να εισέρχεται σε πρόβλημα το δεύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της χώρας.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι αριθμοί των ημερών μας φρενάρουν, τα μέτρα αποδίδουν μεν αλλά όχι στον ίδιο χρόνο, τόνισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τόνισε ότι τα περιοριστικά μέτρα ελήφθησαν εγκαίρως ωστόσο τα δύο μεταλλαγμένα στελέχη «αναστατώνουν» όσα γνώριζαν οι ειδικοί καθώς οδηγούν σε μεγαλύτερη εξάπλωση του ιού.
Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός - Τζανάκης: Υπερδιπλάσια η μόλυνση της βρετανικής μετάλλαξης στα παιδιά
Απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ακόμη σκληρότερου lockdown λέγοντας ότι έχουν εξαντληθεί οι ψυχικές αντοχές των πάντων. «Πρέπει αυτό που ζητούμε (από τους πολίτες), να μπορεί και να γίνει». Ο κ. Εξαδάκτυλος εκτίμησε ωστόσο ότι πρόκειται για το τελευταίο lockdown καθώς αν εμβολιαστούν οι ευπαθείς ομάδες και οι άνω των 60 δεν θα χρειάζεται αυτός ο περιορισμός.
Σχετικά με τη Θεσσαλονίκη δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων περιοριστικών μέτρων, καθώς όπως είπε τα κρούσματα στην πόλη δεν έχουν ουσιώδη διαφορά με της Αθήνας αναλογικά με τον πληθυσμό. Η Θεσσαλονίκη, τόνισε παρουσιάζει μια αύξηση μικρή αλλά σταθερή και δεν θα ήταν καλό όταν ξεκινήσει η αποκλιμάκωση του ιικού φορτίου στην Αττική να εισέρχεται σε πρόβλημα το δεύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της χώρας.
Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός - lockdown: Τα σενάρια για καταστήματα, σχολεία, μετακίνηση εκτός νομού
Όσα ισχυρίζονται οι γιατροί για τον θάνατο του Μαζωνάκη: «Ήμουν σε πανικό» - «Είχα πάει για φαγητό»
Προσπάθησαν να φτιάξουν βιολογικά όπλα και βαλλιστικούς πυραύλους μέσω AI - Η έκθεση της Anthropic
Αγιασμός με... ψύλλους: Τσίμπησαν μαθητές δημοτικού και δασκάλους - Μπήκε λουκέτο μέχρι νεωτέρας
«Μια Ελλάδα Παρέα» στο OPEN: Μαλέσκου, Ζαρίφη, Βουράκης, Μαλλιαρός θέλουν να φέρουν στην τηλεόραση όσα μας κάνουν να χαμογελάμε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



