Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών με ομόφωνη απόφασή του επικύρωσε την απόφαση του πρώτου βαθμού ως προς τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της στυγνής δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στους οποίους επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.
Όπως ανακοινώθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της οικογένειας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: «Σήμερα, 3,5 χρόνια μετά, ολοκληρώθηκε μια επίπονη διαδικασία για την οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και επιβεβαιώθηκε ότι η στυγνή δολοφονία ενός αθώου συναδέλφου οργανώθηκε και εκτελέστηκε από ανθρώπους, τόσο εντός όσο και εκτός των φυλακών.
Χρέος και υπόσχεση όλων μας είναι να μην επιτρέψουμε να χαθεί στη λήθη του χρόνου το ήθος, η ακεραιότητα και η διαδρομή του σπουδαίου συναδέλφου μας Μιχάλη Ζαφειρόπουλου».
Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Λιγνάδης: Απορρίφθηκε η ένσταση ακυρότητας της προδικασίας
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.