Κούγιας: Αν δεν ήταν ο Λιγνάδης θα ήταν ελεύθερος
Θα προσφύγει κατά της απόφασης της ανακρίτριας για προσωρινή κράτηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά την απόφαση για προσωρινή κράτηση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία. Θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση. Είναι μία δικογραφία χωρίς στοιχεία, μία δικογραφία που αν δεν ήταν (ο) Λιγνάδης θα ήταν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος».
Ο Δημήτρης Λιγνάδης έπειτα από πολύωρη διάσκεψη ανακρίτριας και εισαγγελέα, εξέταση 3 μαρτύρων, αλλά και ένα τετ α τετ του εισαγγελέα με τον ηθοποιό - σκηνοθέτη, οι δικαστικοί λειτουργοί έκριναν ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης πρέπει να οδηγηθεί στις φυλακές.
Ο Λιγνάδης διανυκτέρευσε στη ΓΑΔΑ και σήμερα θα γίνει η μεταγωγή του πιθανότατα στις φυλακές Τρικάλων.
Διαβάστε ακόμη
Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




