Επίθεση με μολότοφ στο δημαρχείο του Μοσχάτου
Φωτιά εκδηλώθηκε στον χώρο του Ληξιαρχείου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επίθεση με μολότοφ πραγματοποίησαν στο δημαρχείο Μοσχάτου άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά. Οι άγνωστοι έσπασαν τις προθήκες του δημαρχείου και πέταξαν μέσα μολότοφ. Στη συνέχεια, στο ληξιαρχείο του κτιρίου εκδηλώθηκε φωτιά. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για να αντιμετωπίσει το συμβάν.
Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ντερέκας, η επίθεση έγινε γύρω στις 03:30. «Μας κάνει φοβερή εντύπωση γιατί επέλεξαν να χτυπήσουν το δημαρχείο μας. Δεν πάει κάπου το μυαλό μας. Δεν έχουμε ανοιχτές πληγές με κανέναν, είμαστε ένας ήσυχος δήμος, δεν είχαμε ποτέ προβλήματα με τους κατοίκους και τους εργαζόμενους», είπε.
Διαβάστε ακόμη
Μεταπολίτευση: ανώριμη έφηβη ετών 52! Σκάνδαλα, ανάλγητη εξουσία, και… επιστροφή στη 10ετία του ‘50
Ερωτήματα για το έγκλημα στη Σύρο: Δεν ασκήθηκαν διώξεις στο ζευγάρι – Αναπαράσταση ζητά ο εισαγγελέας
3,5 χρόνια μετά τα Τέμπη: Χωρίς ETCS σε κανένα σημείο του δικτύου - Ο ΟΣΕ παραδέχεται τα κενά και «πετάει το μπαλάκι» στη ΡΑΣ
«Πληρώνουμε για να δροσίσουμε ένα μπουκάλι νερό»: Η ζωή στη Γάζα χωρίς ρεύμα και η μάχη για ένα ποτήρι κρύο νερό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




