Αυτοκτονία 15χρονου στο Κερατσίνι: Ερευνούν αν ο θάνατός του έγινε για βιντεοπαιχνίδι
Ερευνες της ΕΛ.ΑΣ. για να βρεθούν τα αίτια της αυτοκτονίας του 15χρονου στο Κερατσίνι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την εκδοχή η αυτοκτονία του 15χρονου στο Κερατσίνι να οφείλεται σε κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι φαίνεται πως ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., μετά τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του παιδιού, σύμφωνα με το ΟΡΕΝ.
Όπως ανέφερε η μητέρα, ο 15χρονος γιος της έβαλε τέλος στη ζωή του λόγω της εμπλοκής του σε ηλεκτρονικά παιχνίδια, με τα οποία κατά καιρούς είχε απασχοληθεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση του ηλεκτρονικού υπολογιστή του 15χρονου, προκειμένου να διαπιστώσουν αν μπορούν να συλλέξουν στοιχεία που θα στοιχειοθετήσουν την εκτίμηση της μητέρας του νεαρού. Το παιδί βρέθηκε νεκρό και σύμφωνα με τους αστυνομικούς εντοπίστηκε κρεμασμένο από πόμολο πόρτας.
Διαβάστε επίσης: Γώγος - κορονοϊός: Δύσκολο να έχουμε άρση των μέτρων στις 16 Μαρτίου
Ο «αγέλαστος» Βασιλιάς που γλύτωσε οριακά τον θάνατο στη γέννα- Έζησε για να γίνει ο κακός δαίμων της Ελλάδας
Ακραία καιρικά φαινόμενα την Πρωταπριλιά: Τι τρόμαξε τους μετεωρολόγους, οι ομοιότητες με τον «Harry» και οι περιοχές που θα χτυπήσει
Μαρινέλλα - Στέλιος Καζαντζίδης: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του λαϊκού τραγουδιού
Το «No Pasaran» της Κοβέσι: Απειλές, εκβιασμοί και το θρίλερ με τη λίστα των «10+»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




