Σεισμός στην Ελασσόνα - Δήμαρχος: Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μετασεισμούς
«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μετασεισμούς», δηλώνει στο ethnos.gr ο δήμαρχος Ελασσόνας μετά τον σεισμό 6 Ρίχτερ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελασσόνα που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα και να εγκλωβιστεί ένας ακόμη ηλικιωμένος έβγαλε τους πολίτες από τα σπίτια τους, όπως τονίζει στο ethnos.gr ο δήμαρχος της περιοχής, Νίκος Γάτσας.
«Επικράτησε πολύ μεγάλος πανικός. Η ένταση του σεισμού ήταν πολύ μεγάλη. Όλος ο κόσμος βγήκε τρέχοντας από τα σπίτια του. Η ανησυχία που υπάρχει αυτήν τη στιγμή είναι πολύ μεγάλη. Στην πόλη της Ελασσόνας δεν έχουν καταγραφεί σημαντικές ζημιές, όμως, τώρα βρίσκομαι καθ’ οδόν προς τα χωριά της Ποταμιάς, όπου φαίνεται ότι υπάρχουν προβλήματα. Εκεί ήταν και το επίκεντρο του σεισμού», λέει στο ethnos.gr ο κ. Γάτσας.
«Από την εικόνα που έχουμε δεν κινδυνεύει ζωή. Δεν είχαμε ξαναζήσει τέτοιον σεισμό. Εχουμε αναφορές για ζημιές σε περιοχές του Τυρνάβου, αναφορές για πτώσεις τοίχων και καταρρεύσεις σπιτιών. Εχω δώσει εντολή στις υπηρεσίες να ξεκινήσουν μία πρώτη καταγραφή. Ο κόσμος είναι λογικό να έχει φοβηθεί αλλά όλες οι υπηρεσίες του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας είναι επί ποδός. Οπως με ενημερώσαν οι σεισμολόγοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μετασεισμούς».
Διαβάστε επίσης: Σεισμός τώρα: 5,9 Ρίχτερ στην Ελασσόνα
Διάγγελμα Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα κυβερνήσουν τη Βενεζουέλα - Θα κάνουμε και δεύτερη επίθεση αν χρειαστεί
Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο: Πολεμικό παρενόχλησε πλοίο που πόντιζε καλώδιο οπτικής ίνας
Σκληρή γλώσσα από Γιαννακόπουλο στους παίκτες του Παναθηναϊκού για απάθεια, χαλάρωση και εξωγηπεδική ζωή
Ο Μητσοτάκης, ο «Καποδίστριας» και ο διχασμός που γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



