Μικρή Μελίνα: Αθώα η αναισθησιολόγος για τον θάνατό της
Η μικρή Μελίνα είχε χάσει τη ζωή της έπειτα από επέμβαση ρουτίνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αθώα έκρινε το δικαστήριο την αναισθησιολόγο για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, που έχασε τη ζωή της μετά την επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου τον Δεκέμβριο του 2015. Η αναισθησιολόγος κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας.
Την απόφαση ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, ο οποίος ανέλυσε το σκεπτικό της απόφασης, τονίζοντας ότι προέκυψαν νέα ζητήματα λόγω της εξέτασης των πραγματογνωμόνων, σύμφωνα με το flashnews.gr.
Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε εκφράσει την άποψη να κριθεί εκ νέου ένοχη η αναισθησιολόγος για τον θάνατο της 4χρονης. Η μικρή Μελίνα είχε χάσει τη ζωή της τον Δεκέμβριο του 2015 έπειτα από χειρουργείο ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Η αναισθησιολόγος στην απολογία της είχε περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία που ακολούθησε στο χειρουργείο. Είχε πει ότι έκανε ότι ήταν «ανθρωπίνως δυνατό» για να σώσει το παιδί, αλλά η Μελίνα παρουσίασε μία εξαιρετικά σπάνια επιπλοκή.
Στα μπλόκα των αγροτών οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Τα πρώτα μηνύματα που στέλνουν
Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Τα τρία σενάρια που εξετάζουν οι αρχές και τα 20 κρίσιμα δευτερόλεπτα
Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών
Κολοσσιαία μαύρη τρύπα θα καταγραφεί για πρώτη φορά - Το επαναστατικό πρότζεκτ αστρονόμων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



