Δημήτρης Κουφοντίνας: Εννιά καταδρομικές τη νύχτα από αλληλέγγυους
Συνεχίζεται η δράση των υποστηρικτών του Κουφοντίνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε... ολονυχτία προχώρησαν οι συμπαραστάτες του Δημήτρη Κουφοντίνα, οι οποίοι πραγματοποίησαν ούτε μία, ούτε δύο, αλλά εννιά καταδρομικές επιθέσεις στην Αθήνα. Το βράδυ του Σαββάτου κατάφεραν να προχωρήσουν σε μπαράζ χτυπημάτων χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, παρά το γεγονός ότι στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός για τις εκατοντάδες πλέον επιθέσεις.
Συνολικά κατάφεραν να σπάσουν τα ΑΤΜ έξι τραπεζών, να βάλουν γκαζάκια σε εφορία, να σπάσουν τη είσοδο καταστήματος ΕΛΤΑ και τέλος να πετάξουν μπογιές και να γράψουν συνθήματα στο κτήριο που στεγαζόταν το υπουργείο Ναυτιλίας στο κέντρο του Πειραιά.
Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Κουφοντίνας: Χειροπέδες στον γιο του, Εκτορα στο Σύνταγμα
Οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν πρώτα στο Μοσχάτο, όπου έσπασαν τα ΑΤΜ δυο τραπεζών και λίγο αργότερα στην οδό Παλαμηδίου κατέστρεψαν δυο ακόμη. Στην οδό Σολωμού προκάλεσαν φθορές στη τζαμαρία ενός υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ και σε ένα ακόμη ΑΤΜ ενώ στις 6:00 τα ξημερώματα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν τοποθέτησαν γκαζάκια στη ΔΟΥ Χολαργού. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.
Οι κουκουλοφόροι τα μεσάνυχτα πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα σε κτήριο του υπουργείου Ναυτιλίας, το οποίο βρίσκεται μάλιστα στο κέντρο του Πειραιά στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 150.
Διαβάστε ακόμη: Αστυνομικός σπρώχνει σε πεσμένο μηχανάκι φωτορεπόρτερ που κατέγραφε προσαγωγή
Πώς εξευτελίστηκαν χιλιάδες Ιταλοί που πήραν μέρος στη Μάχη της Κρήτης – Μια πτυχή της Ιστορίας που έχει ξεχαστεί
Χωρίς εργαζόμενους ξεκίνησε η τουριστικό σεζόν στη Χαλκιδική - «Επίδομα εργασίας» ζητούν οι εργοδότες
Ποια «μηνύματα» παίρνει η κυβέρνηση από τις δημοσκοπήσεις - Πόσο αλλάζουν τα νέα κόμματα το τοπίο
Νέα εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν: Επιμένει στις «κόκκινες γραμμές» η Ουάσινγκτον - «Αγκάθι» τα πυρηνικά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




