Κορονοϊός - Γεροτζιάφας: Η επιδημία θα κρατήσει, το lockdown δεν μπορεί να συνεχιστεί
«Τα μέτρα είναι σε λάθος κατεύθυνση και είναι πολλαπλά τα προβλήματα του εμβολιασμού» ανέφερε ο καθηγητής αιματολογίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Σορβόνης, μίλησε στο Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας αλλά και τις δηλώσεις της κ. Κοτανίδου που προκάλεσαν αντιδράσεις. «Πολλά από αυτά που ακούμε είναι αναμενόμενα, καθώς βρισκόμαστε σε μια μεταβατική φάση της πανδημίας. Το lockdown δεν μπορεί να συνεχιστεί», ανέφερε ο καθηγητής, αν και ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν θερμός υποστηρικτής του αυστηρού lockdown τον Μάρτιο, κάτι το οποίο όμως δεν είναι εφαρμόσιμο αυτή τη χρονική στιγμή.
«Η επιδημία θα κρατήσει καιρό, το εργαλείο είναι οι εμβολιασμοί αλλά δεν φτάνει. Τα μέτρα είναι σε λάθος κατεύθυνση και είναι πολλαπλά τα προβλήματα του εμβολιασμού» ανέφερε ο καθηγητής αιματολογίας.
Διαβάστε επίσης: AstraZeneca: Νέες μειώσεις στις παραδόσεις εμβολίων στην Ευρωπαϊκή Ενωση
Σε κλοιό αγροτικών κινητοποιήσεων η Ελλάδα: Αποχωρούν οι αγρότες από το λιμάνι του Βόλου - Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και ένταση στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
«Εξοικονομώ 2025»: Ξεκινά με υψηλό αριθμό υπαγωγών η υλοποίηση του προγράμματος - Παράταση για τις δανειακές συμβάσεις
Συνελήφθη γνωστός DJ στην Αθήνα με μεγάλη «αποθήκη» ναρκωτικών – Τι έδειξαν οι έρευνες της Αστυνομίας
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



