Κορονοϊός: 20.000 τα ενεργά κρούσματα στη χώρα - Βράζουν Αθήνα και Πειραιάς
Η Βάνα Παπαευαγγέλου υπογράμμισε ότι τα ενεργά κρούσματα στην Αττική φτάνουν τα 10.000 όταν μόλις πριν από μία εβδομάδα αυτά ήταν 8.050🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στα 20.000 ανέρχονται τα ενεργά κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, όπως τόνισε η καθηγήτρια Παιδιατρικής - Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Παρασκευής για την πορεία της πανδημίας του κοορνοϊού.
Στην Αττική, που «βράζει» από κρούσματα, τα ενεργά κρούσματα φθάνουν τα 10.000 όταν μόλις πριν από μία εβδομάδα αυτά ήταν 8.050. Σύμφωνα με την καθηγήτρια Παιδιατρικής - Λοιμωξιολογίας, το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στο κέντρο της Αθήνας και στον Πειραιά, όπου παρουσιάζεται ραγδαία αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου.
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



