Μαυροειδάκος των ειδικών φρουρών για Νέα Σμύρνη: «Η ΔΙΑΣ δεν είχε καμία δουλειά εκεί»
Ο Γ.Γ ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος μίλησε στο Open για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης με τα θλιβερά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, την στιγμή που η πολιτική κόντρα για τα φαινόμενα βίας συνεχίζεται μίλησε ο Γ.Γ ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος. «Ο Άγγελος που τραυματίστηκε και έζησε από θαύμα, σε λίγες μέρες θα βγει από το νοσοκομείο. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι "όχι άλλη βία". Εμείς θέλουμε να πέσουν οι τόνοι. Να μην υπάρχει αστυνομοφοβία» είπε μιλώντας στο Open για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που δέχθηκε επίθεση.
Στο ερώτημα "γιατί ξέφυγε η κατάσταση" ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών απάντησε ότι η ομάδα ΔΙΑΣ δεν είχε καμία δουλειά εκεί. «Ο συνάδελφος που επιτέθηκε είναι σε διαθεσιμότητα». Για τον 27χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ ο οποίος δέχτηκε επίθεση, σχολίασε: «Ενώθηκαν αντιεξουσιαστές και χούλιγκαν με ένα στόχο: να βρουν αστυνομικό». «Εμείς είχαμε προτείνει να έχουν κάμερες οι αστυνομικοί, το επικροτούμε», σημείωσε.
Διαβάστε επίσης: Νέα Σμύρνη: Στην ανακρίτρια ο «σπρίντερ» που φέρεται να «γκρέμισε» τον αστυνομικό
Μια συμφωνία ήταν κοντά ώσπου... άρχισε τα posts: Πώς ο Τραμπ έφερε νέα αβεβαιότητα στις διαπραγματεύσεις
«Δεν ισχύουν τα περί κυκλώματος - Ήταν φίλη μου»: Σπάει τη σιωπή του ο 23χρονος φίλος της Μυρτώς
Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Πρόταση απαλλαγής για τον Νίκο Ρωμανό και ακόμα δύο
Πρόστιμο 300 ευρώ σε μουσικούς του δρόμου στη Θεσσαλονίκη, επειδή είχαν μικρόφωνο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



