Θεσσαλονίκη: Νέο κορονοπάρτι από Γάλλους - Κρύβονταν στις ντουλάπες
Η 21χρονη ένοικος του διαμερίσματος συνελήφθη ως διοργανώτρια της συνάθροισης και της βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενα ακόμη κορονοπάρτι διέλυσαν οι Αρχές τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η Αστυνομία κλήθηκε από περιοίκους για διατάραξη κοινής ησυχίας. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο περίπου στις 01.30 και παρουσία δικαστικού λειτουργού έγινε είσοδος στο διαμέρισμα όπου βρίσκονταν κρυμμένα συνολικά 13 άτομα.
Διαβάστε ακόμη: Βεβαίωση μετακίνησης: Ποιοι εργαζόμενοι αλλάζουν έντυπα σήμερα - Πόσο θα ισχύουν
Οι συμμετέχοντες στο πάρτι προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό τους κρύφτηκαν σε ντουλάπες, κρεβάτια και στο μπαλκόνι ωστόσο έγιναν αντιληπτοί.
Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί επρόκειτο για Γάλλους φοιτητές που βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.
Η 21χρονη ένοικος του διαμερίσματος συνελήφθη ως διοργανώτρια της συνάθροισης και της βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες έλαβαν πρόστιμο των 300 ευρώ.
Διαβάστε ακόμη: Σκέψη για «σπαστή» άρση lockdown από 22 Μαρτίου - Φόβοι για 3.000 κρούσματα μέσα στην εβδομάδα
Το έγγραφο-προειδοποίηση των κατοίκων της Πλάκας από το 2025 - Στο «μικροσκόπιο» ο 2ος όροφος, θλίψη για τα 6 θύματα
Το ethnos.gr στη Μόρια: Από το «κολαστήριο» των 12.000 εγκλωβισμένων, σε φάρο παιδείας και πολιτισμού
Βιολάντα: Καταγγελίες για απολύσεις μαρτύρων και αλλοίωση στοιχείων μετά την αποφυλάκιση του ιδιοκτήτη
«Έξω οι φασίστες από τα σχολεία»: Σάλος στα Μέγαρα με το «ευχαριστώ» Συλλόγου Γονέων στον Κασιδιάρη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



