Πώς φέρεται να προσέγγιζε τα 10χρονα θύματα ο γνωστός παράγοντας κολύμβησης
Οι δύο κοπέλες που σήμερα είναι 17 ετών αναφέρουν πως ο άνδρας τις ανάγκασε σε ασελγείς πράξεις μέσα στο σπίτι του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, σύμφωνα με την οποία κορυφαίος παράγοντας της κολύμβησης φέρεται να κακοποιούσε 10χρονα κορίτσια πριν από 7 χρόνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV, οι δύο κοπέλες, που είναι σε ηλικία 17 ετών, μετέβησαν στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταγγείλουν τα όσα είχαν υποστεί, αφού πρώτα είπαν στους γονείς τους την αλήθεια.
Οι δύο 17χρονες κατέθεσαν πως από την ηλικία των 10 ετών, δηλαδή από την τετάρτη έως και την έκτη δημοτικού, το ιδρυτικό μέλος μεγάλου κολυμβητικού ομίλου της Αττικής τις κακοποιούσε. Με βάση τις καταγγελίες, όλα ξεκίνησαν όταν μια φορά ο άνδρας προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει τα κορίτσια στις προπονήσεις και μέσα στο αυτοκίνητο άρχισε να τις παρενοχλεί σεξουαλικά και να χρησιμοποιεί χυδαία σχόλια. Το περιστατικό δεν έγινε μόνο μία φορά.
Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη παράγοντας της κολύμβησης - Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών
Οπως κατέθεσαν στις δικαστικές Αρχές οι κοπέλες, στην πρώτη γυμνασίου με πρόφαση μία συγκεκριμένη κρέμα, κατάφερε να τις καλέσει στο σπίτι του, όπου τις ανάγκασε να προβούν σε ασελγείς πράξεις. Οι δύο κοπέλες αποφάσισαν να μιλήσουν έπειτα από το κάλεσμα της αθλήτριας Σοφίας Μπεκατώρου η οποία είχε απευθύνει κάλεσμα σε όσους έχουν υποστεί βία να μιλήσουν. Στο σπίτι του 74χρονου άνδρα, ο οποίος συνελήφθη, πραγματοποιήθηκε έρευνα και σε αυτό εντοπίστηκαν 3 κινητά τηλέφωνα τα οποία εξετάζονται και 6 μαχαίρια πολεμικού τύπου. Ο άνδρας προφυλακίστηκε στην Τρίπολη.
Άγιος Δημήτριος: Οι δράστες κυνήγησαν τον 27χρονο και τον μαχαίρωσαν - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας
Τις επόμενες ημέρες οι νέοι «κόφτες» στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση: Ποια φάρμακα θα κόβονται
Λάουρα Κοβέσι: «Εμπόδια και προκλήσεις έχουμε όλη την ώρα» - «Έλληνες μην παραιτείστε»
Στο νοσοκομείο παραμένει η Μάγδα Τσαγγάνη μετά από χειρουργείο, γιατί δεν μπορεί να πληρώσει δομή αποκατάστασης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



