Ψυρρή: Βίντεο με κορονοπάρτι 200 ατόμων και ποτά
Ποτά στα χέρια και πάρτι σαν να μην υπάρχει κορονοϊός στου Ψυρρή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οχι ένας, ούτε δύο, αλλά 200 περίπου άτομα συγκεντρώθηκαν το Σαββατοκύριακο στην πλατεία του Ψυρρή στο κέντρο της Αθήνας με ποτά στα χέρια, σαν να είναι σε πάρτι, παρά το lockdown και τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού σε ολόκληρη την χώρα.
Την ώρα που το υγειονομικό προσωπικό δίνει μάχη φροντίζοντας τους διασωληνωμένους στις ΜΕΘ των νοσοκομείων, δεκάδες νέοι βρέθηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο στο συγκεκριμένο σημείο σαν να μην υπάρχει πανδημία.
Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: «Ασφυξία» στα νοσοκομεία στην Αττική - Κικίλιας: Δεν έχουμε γίνει Μπέργκαμο
Το βίντεο που φέρνει στο φως το Star τραβήχτηκε τραβήχτηκε λίγο μετά τις 20:30 το Σαββατοκύριακο, ενώ σε αυτό φαίνεται πως πολλά άτομα δεν φορούν καν μάσκα. Φυσικά δεν τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις και κανένα μέτρο προστασίας. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο γίνεται το ίδιο πράγμα και οι θαμώνες μένουν στην πλατεία ακόμα και μέχρι τα ξημερώματα.
Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: Ποια μάσκα είναι η καλύτερη, πώς τη φοράμε - Νέες οδηγίες
Φαρμακοποιός «Χάιζενμπεργκ» στο Χαλάνδρι: Έστησε παράνομο εργαστήριο παρασκευής φαρμάκων με διεθνή διακίνηση και «χρυσά» κέρδη
Το Ελ Νίνιο ξεκίνησε επισήμως: «Μια θανατηφόρα προειδοποίηση» - Ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμενα
Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία με το Ιράν, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο οι υπογραφές» - Διαψεύδουν ιρανικές πηγές και Φρουροί της Επανάστασης
Μουντιάλ 2026: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στο Αζτέκα με λάμψη από Σακίρα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



