Πάσχα: Γρίφος παραμένει η μετακίνηση εκτός νομού - «Κλειδί» τα εμβόλια
Δεν συνάδει η επιθυμία να κάνουμε Πάσχα στο χωριό με το ποσοστό εμβολιασμών στη χώρα, σημειώνει η Μαρία Θεοδωρίδου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η επιθυμία να κάνουμε Πάσχα στο χωριό δεν συνάδει με το ποσοστό των εμβολιασμένων στη χώρα, σημείωσε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την πορεία των εμβολιασμών στην Ελλάδα.
«Επιθυμία όλων των Ελλήνων είναι να πάνε το Πάσχα στα χωριά τους και στις περιοχές που έχουν γεννηθεί και να ζήσουν ένα ελληνικό Πάσχα όπως τις άλλες χρονιές. Ομως αυτό δεν συνάδει με το ποσοστό εμβολιασμού που έχει μέχρι σήμερα δημιουργηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Θεοδωρίδου και στη συνέχεια έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις: «Μπορεί να είναι εμβολιασμένοι ο παππούς και η γιαγιά αλλά δεν θα είναι τα παιδιά και πιθανότατα δεν θα είναι ούτε οι γονείς. Επομένως, εάν πάνε θα πρέπει να τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα».
«Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις, όπου υπάρχουν δύο άτομα εμβολιασμένα που θέλουν να πάνε στο εξοχικό τους. Εκεί είναι μία διαφορετική περίπτωση και πιο εύκολη», σημείωσε η καθηγήτρια, τονίζοντας, όμως, ότι οι λοιμωξιολόγοι θα πάρουν τις όποιες αποφάσεις σχετικά με τη μετακίνηση εκτός νομού το Πάσχα.
Διαβάστε επίσης: Εμβόλιο: 2 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τους πολίτες 65 έως 69 ετών
Συναγερμός στον Πειραιά: Νεαρό ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό σε αυτοκίνητο μέσα σε γκαράζ σπιτιού
Η σαλμονέλα «θερίζει» τη Λαμία: Βρέθηκε ο προμηθευτής των κοτόπουλων - Ψάχνουν τη μονάδα εκτροφής
«Να αγκαλιάζετε τους πατεράδες σας»: Η συγκινητική φωτογραφία του Φοίβου Παπαδάκη με τον πατέρα του
Πήγε για διακοπές και τον δολοφόνησαν με μία σφαίρα στο κεφάλι: Η αστυνομία μετά από 25 χρόνια δημοσίευσε άγνωστες φωτογραφίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



